Het Programma

Een goede relatie tussen jou en je werkgever is goud waard. Tevreden zijn over je werk ook. Om dat zo te houden bieden Special Forces HR en Noorderlink je een uniek programma waarmee je nóg meer zin in je werk krijgt. Je leert met ons programma om alle aspecten van je leven die jij belangrijk vindt de ruimte te geven, om zo alles naast en met elkaar te laten groeien. Vanuit een helder plan voor jouw toekomst. En voor die van je gezin, familie en vrienden. Vanuit een prettige rust en balans tussen werk en privé.
Leer je drijfveren kennen. Maak een plan. En begin met groeien.
Alles begint bij het ontdekken en vormgeven van wat je echt wilt: een zinvol werkend leven. Dit leggen we vast in een persoonlijk concreet plan dat echt uitgaat van jou, en daarom volledig bij je past. Hierna kijken we wat we binnen je eigen organisatie waar kunnen maken.
Snel resultaat
Onze aanpak is gebaseerd op de beproefde WorkLifeDesign-methode, ontwikkeld aan de Stanford University. We hebben deze methode vanuit eigen ervaringen en inzichten doorontwikkeld tot een uniek totaalpakket dat naadloos aansluit op de huidige arbeidsmarkt en behoeftes van bewuste werknemers.
Doelgroep
Bewuste medewerkers
Vorm 
Optie 1: Je volgt de leergang van 6 tot 14 maanden. Bestaand uit een individueel kennismakingsgesprek, zes groepstrainingen en drie individueel coachgesprekken. De zes groepstrainingen zijn verdeeld over 14 maanden op drie verschillende plaatsen. Je kan dus een training missen en deze later inhalen. Een jaar lang bieden we (buiten de  zomervakantie) iedere maand een programmaonderdeel. Je hebt dus twee keer de mogelijkheid om de training te volgen. €2445,- ex BTW*.
Optie 2: Je volgt het programma individueel. 7 individuele coachingen en 2 groepstrainingen €3145,- ex BTW*.
Maximaal 20 deelnemers per locatie
Inhoud
Het programma is opgebouwd uit verschillende elementen. We begrijpen dat dit nieuwsgierigheid en vragen oproept. Het programma start om die reden altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ontdekken of ons programma het juiste voor jou is.  Dit kan je verwachten:

 

Kennismakingsgesprek 
Persoonlijke Effectiviteit.De training is gebaseerd op instinctieve menselijke reacties onder stress. De technieken zijn effectief, eenvoudig en makkelijk om te leren. Ze kunnen worden toegepast onder extreme stresssituaties door zowel mannen, vrouwen en zelfs kinderen. Ongeacht lichamelijke conditie, kracht of leeftijd. We hanteren een wereldwijd gebruikte methode voor iedereen die zichzelf wil kunnen verdedigen en sterk in de schoenen wil staan. De technieken zijn praktisch en eenvoudig aan te leren. Door deel te nemen aan de training leer je op een leuke manier de basisprincipes van Krav Maga.                                          
Mission statement & Storytelling We ontdekken waarom je doet wat je doet (Why’ S. Sinek)  En hoe je hier vol overtuiging voor kan gaan. Met jouw verhaal wek je vertrouwen, verzacht je weerstand en bied je perspectief. Voor jezelf en de mensen om je heen. 
Wabi, Odyssee & Jouw Echte Noorden.Tijdens de workshop ga je actief aan de slag met de stuurbaarheid van werkplezier en word je goed in werkgeluk hebben. De centrale vraag is: wat zou je doen als alles kan en mag en geld geen rol speelt? Hoe groter hoe beter. Via de training komt jouw antwoord tot leven. Er zijn geen kaders en alles is goed. De methodiek die wij hanteren gaat in tegen onze neiging om te rationaliseren en te beschrijven. Juist daarom is het een krachtig middel.  Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Principes van persoonlijk leiderschap S. Covey . 
SDG’s & IDG’s. Maak je werk betekenisvol. De juiste dingen op de juiste manier doen                                                   
Stress de Baas. Je leert meer over deze methode én de wetenschappelijke onderbouwing ervan. Hierdoor begrijp je waarom en hoe de oefeningen jouw welzijn verbeteren. Naast de theorie ga je met oefeningen aan de slag. Onder meer met ademhalings- en concentratietechnieken.  Het ijsbad. Onder begeleiding van een gediplomeerde WFM trainer neem je een ijskoud bad. Jouw eerste stap op weg naar een gezonder en minder stressvol leven. Uiteraard is het ijsbad geheel vrijwillig. Voel je nergens toe verplicht. Leer de Wim Hof Methode inclusief ijsbad                                     
Netwerken & Relaties.Leer over de verborgen principes van netwerken en relaties.       
Individuele coachinging
Een programma voor meer zelfinzicht, motivatie, energie en plezier. Naast plezier, inspiratie en dynamiek levert dit programma een uitgebreid plan op, waarin je werk- en levensambities duidelijk staan beschreven en waarvan je de eerste stappen tijdens het programma al zet. Als het programma is afgerond kun je jouw leidinggevende precies vertellen waar hij of zij jou kan helpen om nog vele jaren met veel plezier en energie samen te werken. 
Locatie’s
  • Leeuwarden 1e dinsdag van de maand. Start november ’22
  • Assen 2e dinsdag van de maand. Start november ’22
  • Groningen 3e dinsdag van de maand. Start november ’22
Aanmelden via Noorderlink
Vrijblijvend kennismakingsgesprek
We begrijpen dat voor sommigen van jullie Work Life Design nieuw is en vragen oproept. Het programma start daarom altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, om te ontdekken of dit programma echt iets voor jou is.
*voor Noordelinkbedrijven geldt een ander tarief