maak werk en levensambities waar

Persoonlijk Impact Programma

Een onweerstaanbare werkgever geeft ruimte om individuele werk en levensambities in kaart te brengen en waar te maken. Het loont om te investeren in de arbeidsrelatie, om vanuit rust en balans de beste omstandigheden te creëren om samen écht ambities waar te maken. 

Een bloeiend werkklimaat begint met het duurzaam binden van goede medewerkers die hun waarde al hebben bewezen binnen een organisatie. En daar ligt een prachtkans voor bedrijven die zich willen onderscheiden op een krappe arbeidsmarkt.

Werknemers zitten simpelweg beter in hun vel als ze werken vanuit een helder plan voor hun eigen toekomst en de toekomst van hun kinderen, familie en vrienden.

Een concreet plan om ambities waar te maken

Ambities ontdekken, vormgeven en afstemmen is onze uitdaging. Samen ontwerpen wij voor goede medewerkers in Noord Nederland een werkend leven dat bij hen past en dat ze samen met de organisatie waar kunnen maken. Dit begint bij het vormgeven van wat iemand echt wil. Een goed vormgegeven werkend leven is een zinvol leven.

Tastbaar resultaat

Voor het in kaart brengen van werk- en levensambities gebruiken we het Work Life Design-programma (WLD), ontwikkeld door Stanford University. We hebben de methodiek op basis van onze eigen ervaringen en inzichten doorontwikkeld tot een inspirerend programma met een tastbaar resultaat.

De ambities, dromen en wensen leggen we vast in een persoonlijk plan, dat dient als basis om vanuit persoonlijk leiderschap vorm en inhoud te geven aan leven en werk. 

Wat
Een individueel Work Life Design programma vol inspiratie en dynamiek

Wanneer
Starten kan op ieder moment

Doelgroep
Medewerkers die tevreden zijn met hun werkgever. Werkgevers die blij zijn met hun medewerkers

Aantal deelnemers
Individueel programma met twee workshops met maximaal 12 deelnemers

Locatie
Offline als het kan en online als het moet

Kosten
V.a. € 3.000 excl. BTW*

*voor Noordelink bedrijven geldt een ander tarief

Probeer ons WLD programma de eerste 30 dagen gratis

 

Inhoud

Het programma is opgebouwd uit de volgende Work Life Design elementen. We begrijpen dat dit nieuwsgierigheid en vragen oproept. Het programma start om die reden altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ontdekken of ons programma het juiste voor jou is.  Dit kan je verwachten: 

 1. Mission statement
 2. Wabi
 3. Echte Noorden
 4. Effectuation
 5. Training ‘Stress de Baas’
 6. Odyssee Plan
 7. HIQS
 8. Waardevol netwerken met je eigen Whatunga-account
 9. Training ‘Persoonlijke Effectiviteit’
 10. Individuele begeleiding

Vorm

Het programma is individueel, aangevuld met twee groepsworkshops: Stress de Baas en Persoonlijke Effectiviteit. Samen met onze adviseur plan je de afspraken in op de momenten dat het jou uitkomt. Als jouw agenda het toelaat, streven we naar een looptijd van 100 dagen. 

Wat levert dit programma op?

Naast plezier, inspiratie en dynamiek resulteert het programma in een uitgebreid plan waarin je werk- en levensambities duidelijk staan beschreven en waarvan de eerste stappen tijdens het programma al zijn gezet. 

Als het programma is afgerond kan jij jouw leidinggevende precies vertellen waar hij of zij kan helpen om nog vele jaren met veel plezier en energie samen te werken.

Senior in Life, Vital in Business

Voor wie energiek wil blijven werken

Wat
Een individueel programma met een wenkend perspectief

Waarom
Voor het waarmaken van werk- en levensambities is het nooit te laat

Hoe
Werk en levensambities in kaart brengen en alsnog waarmaken

 • Work Life Design programma
 • Looptijd 100 dagen
 • Een vaste begeleider
 • Training Defensibility (optioneel)
 • Training Stress de Baas (optioneel)
 • Whatunga account

Wacht niet langer en vraag een kennismakingsgesprek aan

Je loopt al een tijdje mee, hebt een schat aan ervaring en wilt onderzoeken hoe jij de laatste fase van je werkende leven zo energiek mogelijk in kan richten. Het pensioen komt in zicht, maar je hebt zin om nog een flinke slinger aan je werkende leven te geven. Het liefst bij je huidige werkgever waar je al jaren werkt. 

We beginnen bij het begin. Het hier en nu. Dit nemen we mee om de toekomst te bedenken en zoveel mogelijk te plannen. Jij weet als geen ander dat het leven niet maakbaar is, maar wel enigszins stuurbaar.

Van HR-manager naar Talentist

Een programma voor HR-mensen en leidinggevenden die inzien dat de toekomst nieuwe skills vraagt. Ontwikkel jezelf tot Talentist: iemand die medewerkers helpt hun werkambities en levensambities in kaart te brengen én ze waar te maken!

Wat
Spectaculair  opleidingsprogramma voor HR-medewerkers en leidinggevenden

Waarom
De focus gaat van werven naar behouden. Dit vraagt om een modernisering van de HR-afdeling

Hoe
5 modules

 • Looptijd vier maanden
 • 5 dagen
 • Topdocenten
 • Dynamisch

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Bij Special Forces zien we het als onze taak om HR-werkers en leidinggevenden op te leiden tot Talentisten, zodat organisaties in eigen huis beschikken over kennis om goede medewerkers te blijven boeien en te binden. 

We focussen op kennisoverdracht, maar ook op de nodige skills die de Talentist leert zelf effectief over te brengen. Met één Talentist die voorop loopt en zich continu laat inspireren, haalt de organisatie ontwikkelkracht, tools en kennis voor iedereen in huis. Helemaal gericht op de doorontwikkeling van medewerkers binnen de eigen organisatie.