Samen maken we ambities waar

Maak van Noord Nederland de beste plek om te wonen, leven en werken. Dat is de opdracht van Special Forces in HR. Hoe we dat gaan bereiken? Door gedreven medewerkers te binden aan waardevolle organisaties. 

Samen bouwen we aan onze visie: een weerbare, kwalitatieve en duurzame Noordelijke arbeidsmarkt in 2030, waar economische, ecologische en sociale waarden in balans zijn. Want ambities waarmaken, daar zijn we goed in.

Organiseer aandacht voor je mensen

Een bloeiend werkklimaat begint met het duurzaam binden van mensen en organisaties die elkaar al gevonden hebben. Daar ligt een prachtkans voor organisaties die zich willen onderscheiden op een overvolle arbeidsmarkt.

Werknemers zitten beter in hun vel als ze werken vanuit een helder plan voor hun eigen toekomst. Special Forces HR helpt dit vorm te geven. Betekenisvol werk, volop toekomstperspectief en een gezonde balans tussen werk en privé.

“De instroomcijfers van nieuwe medewerkers zijn goed, maar onze uitstroomcijfers zijn nog veel beter!”  -HR manager in de zorg-

Een concreet plan om ambities waar te maken

Voor het in kaart brengen van werk- en levensambities combineren we het Work Life Design-programma (WLD), ontwikkeld door de universiteit van Stanford, met eigen inzichten en creativiteit. Welk beeld heeft iemand voor ogen van zijn of haar werkende leven? Dat leggen we vast in een persoonlijk plan, dat dient als basis om vanuit persoonlijk leiderschap vorm en inhoud te geven aan leven en werk. 

Whatunga netwerk

Netwerken is de belangrijkste succesfactor bij het realiseren van dromen en ambities. Dat doen we effectief en waardevol via het Whatunga netwerk. Dat zit boordevol leuke mensen die graag ervaringen delen om anderen verder te helpen bij loopbaan- of levensvragen. 

Meer over Whatunga

Meer weten?