Noorderlink & Special Forces HR

Samen maken we van Noord Nederland de beste plek om te wonen, leven en werken

Het tekort aan goede mensen blijft toenemen. De echte toppers met skills, drive en ervaring, de mensen die het verschil maken in een organisatie, hebben iets te kiezen. Als werkgever zul je moeten laten zien dat je echt iets te bieden hebt en als werknemer moet je goed voor jezelf zorgen. Special Forces in HR & Noorderlink helpt organisaties goede medewerkers te boeien en te binden en helpt de werknemer bij het maken van de juiste keuzes. Samen maken we ambities waar.

Contact

Wat is jouw plan?

logo

 

Volgens Special Forces HR en Noorderlink wel. Het loont om te investeren in die relatie, om vanuit rust en aandacht de beste omstandigheden te creëren om samen écht ambities waar te maken. Bij Special Forces noemen we dat de vierde arbeidsvoorwaarde. Een bloeiend werkklimaat begint met het duurzaam binden van goede medewerkers die hun waarde al hebben bewezen binnen een organisatie. En daar ligt een prachtkans voor bedrijven die zich willen onderscheiden op een krappe arbeidsmarkt.

Werknemers voelen zich beter als ze werken vanuit een helder plan voor hun eigen toekomst en de toekomst van hun kinderen, familie en vrienden.

Wanneer

 • Starten kan op ieder moment.

Doelgroep

 • Medewerkers die tevreden zijn met hun werkgever.
 • Werkgevers die blij zijn met hun medewerkers.

Aantal deelnemers

 • Individueel programma met twee groepsworkshops van maximaal 12 deelnemers.

Locatie: Noord Nederland

 • Offline als het kan en online als het moet.

Kosten

 • €2245,- ex BTW Niet goed? Geld terug *

*exclusief voor Noorderlink leden

Maak vrijblijvend kennis met Eric Datema

Een concreet plan om ambities waar te maken

Ambities ontdekken, vormgeven en waarmaken is onze uitdaging. Samen ontwerpen wij voor medewerkers in Noord Nederland een werkend leven dat bij hen past en dat ze samen met de eigen organisatie waar kunnen maken. Dit begint bij het vormgeven van wat iemand echt wil. Een goed vormgegeven werkend leven is een zinvol leven. Een inspirerend programma met een tastbaar resultaat. Voor het in kaart brengen van werk- en levensambities gebruiken we het Work Life Design-programma (WLD), ontwikkeld door Stanford University. We hebben de methodiek op basis van onze eigen ervaringen en inzichten doorontwikkeld tot een inspirerend programma met een tastbaar resultaat. De ambities, dromen en wensen leggen we vast in een persoonlijk plan, dat dient als basis om vanuit persoonlijk leiderschap vorm en inhoud te geven aan leven en werk.

Inhoud

Het programma is opgebouwd uit de volgende Work Life Design elementen. We begrijpen dat dit nieuwsgierigheid en vragen oproept. Het programma start om die reden altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ontdekken of ons programma het juiste voor jou is.

Dit kan je verwachten:

 1. Mission statement. We ontdekken waarom je doet wat je doet. ’Why’ S. Sinek
 2. Wabi. We beginnen met het einde voor ogen. Principes van persoonlijk leiderschap S. Covey
 3. Echte NoordenWe zorgen dat jij goed wordt in (werk)geluk hebben.
 4. Effectuation en Design Thinking. We laten gebeuren wat jij vindt dat er moet gebeuren.
 5. Training ‘Stress de Baas’Gebaseerd op de Wim Hof Methode (optioneel)
 6. Odyssee PlanEr is veel meer mogelijk dan je denkt.
 7. HIQS. Wat dit is, vertellen we later.
 8. Waardevol netwerken. We werken synergetisch. Principes van creatief samenwerken
 9. Training ‘Persoonlijke Effectiviteit’. Gebaseerd op de principes van krav maga (optioneel)
 10. Individuele begeleiding.

Vorm

Het programma is individueel, aangevuld met twee groepsworkshops: Stress de Baas en Persoonlijke Effectiviteit. Samen met onze adviseur plan je de afspraken in op de momenten dat het jou uitkomt. Als jouw agenda het toelaat, streven we naar een looptijd van 100 dagen.

Wat levert dit programma op?

Naast plezier, inspiratie en dynamiek resulteert het programma in een uitgebreid plan waarin je werk- en levensambities duidelijk staan beschreven en waarvan de eerste stappen tijdens het programma al zijn gezet. Als het programma is afgerond kan jij jouw leidinggevende precies vertellen waar hij of zij kan helpen om nog vele jaren met veel plezier en energie samen te werken.

Meld je vrijblijvend aan voor een GRATIS kennismakingsgesprek om te ontdekken of het iets voor jou is.

Maak van Noord Nederland de beste plek om te wonen, leven en werken

Dat is de opdracht van Special Forces in HR. Hoe we dat gaan bereiken? Door gedreven vakmensen te binden aan waardevolle organisaties en werknemers te helpen met een helder Work Life Design plan. Samen bouwen aan onze visie: een weerbare, kwalitatieve en duurzame Noordelijke arbeidsmarkt in 2030, waar economische, ecologische en sociale waarden in balans zijn. Boeien en binden met de vierde arbeidsvoorwaarde. Iedereen weet dat goede voorwaarden belangrijk zijn.

Het salaris is goed, opleidingsbudgetten zijn op orde en je roept natuurlijk zo vaak mogelijk hoe blij en trots je op ze bent. Toch blijft het lastig om je als organisatie ècht te onderscheiden op een krappe arbeidsmarkt. Wij draaien het deels om: De medewerker vertelt de organisatie hoe deze kan helpen bij het waarmaken van werk en levensambities. Wij geloven dat een individueel Work Life Design plan dé sleutel is tot een bloeiend werkklimaat en een energieke samenwerking tussen werkgever en werknemer.

Meer weten?